reede, 26. veebruar 2010

Ennäe, Kristus on siin!

Jeesus kuulutas ette suurt viletsust. Mõelge ise, millise kiirusega maailm areneb. Faktid räägivad iseenese eest! Kas sa teadsid ...



Lõpuajad - siis on kitsas aeg!

Kuid Jeesus hoiatab, et vaadake, et keegi teid ei eksitaks. Sest paljud tulevad tema nime all öeldes "Mina olen Kristus!" ja eksitavad paljusid. Ta ütles, et kui te kuulete sõdadest, siis ärge ehmuge, see peab juhtuma, kuid veel ei ole lõpp käes. Rahvad tõusevad üksteise vastu ja on näljahädasid ja paiguti maavärinaid. Kuid see kõik on algus. Kristlasi hakatakse ahistama, neid tapetakse ja nad saavad kõikide vihaaluseks. Paljud neist reedavad üksteist. Paljud valeprohvetid eksitavad paljusid. Ja kui ülekohus võtab võimust, jahtub paljude armastus. Kes peab vastu lõpuni, see pääseb. Evangeeliumi kuulutatakse kõigile rahvastele ja siis tuleb lõpp.

Ja siis tuleb suur ahistus. Millist pole olnud maailma algusest kuni praeguse ajani ega tule enam iial. Kui keegi ütleb siis: "Ennäe, Kristus on siin!" siis ärge uskuge! Siis ilmuvad lagedale valekristused, valeprohvetud, kes kõik teevad suuri imesid, et eksitada paljusid ning eksitada ka kristlasi.

Sest otsekui välk sähvatab idast ja paistab läände, nõnda on Jeesuse teine tulemine!



See päev tuleb nagu varas öösel.

Kui öeldakse "Nüüd on rahu ja kindel olek", siis langeb äkiline hukatus. Aga kohe peale nende päevade ahistust pimeneb päike. Kuu ei anna enam kuma, meteoriidid kukuvad taevast. Kosmoses toimuvad apokalüptilised muutused.

Ja siis, need kes ülesvõtmisest maha jäid või kes ei uskunud, need näevad Jeesust pilvede peal tulemas väe ja suure kirkusega. Õnnis on see, kes elab üle 1335 päeva. Sest ärataganemisel toimub vägivalla saladus. Mitte miski ei takista enam kurjust. Headust pole. Kristlased on üles võetud. Keegi pole enam maailma valguseks. Need ei pääse, kes ei võta vastu tõe armastust, kellele meeldib ülekohus.

Aga need kes Jumalat armastavad, ei ole pimeduses, nii et see päev saaks neid tabada nagu varas. Kristlased on valguse lapsed. Valvake, sest täpset päeva ja tundi ei tea mitte keegi. Aga kui te näete kõike seda juhtumas, siis tundke ära, et Jeesuse teine tulek on lähedal. Palvetage kõigi inimeste pärast! Pidage vastu, kuni ta tuleb.

Hundil pole lambanahast kasu. Kuna ta ei suuda armastada. Seepärast kurjust aitab paljastada armastus, et tõel ja valel vahet teha. Käigem alati armastuses ja vaimus!

Kommentaare ei ole: