neljapäev, 1. aprill 2010

Lihavõtteks lansseeritakse Jeesuse kommid

Pühapäeval põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder osaleb Metotisti kiriku Jumalateenistusel, millest teeb otseülekande ETV. Ülestõusmispühal tutvustatakse uut kommisorti Jeesus.

Ülestõusmispühade Jumalateenist toetab magusatööstuse lipulaev kommivabrik Kalev, kes toob turule uue kommisordi "Jeesus". Kalev osaleb kogu müügipersonaliga ja jagab komme kõigile soovijatele. Kohal on Kalevi kommiauto ja kaupa jätkub kõigile, kinnitab Kalev.


"Kalevi vabriku kommitoodang vastab igati Euroopa Liidu kõigile nõuetele ja on oma kvaliteedilt kindlasti maailmatasemel," ütles Kalevi pressiesindaja Ruth Roht.

"Kalevi uued kommid ei sisalda rohkem kahjulikke lisandeid kui teiste ELi liikmesriikide maiustused ja seepärast ei ole küll mingit põhjust eelistada teiste magustatootjate toodangut. Kõik on muidugi maitse küsimus. Usume, et uus toode meeldib kõigile" lisas ta.

Septembri lõpus heitis Eesti esileedi Evelin Ilves Kalevile ette maiustustesse kahjulike transrasvade lisamist, presidendiproua sõnade täpse kajastamise ja vahendamise asjus puhkes meediaskandaal. Riigipea abikaasa oli sunnitud lõpuks siiski Kalevile vabanduskirja saatma, milles aga rõhutas muu hulgas, et transrasvade lisamine maiustustesse on tõsine probleem. Loe edasi >>

NB! Kohtade arv on piiratud, palume osalemiseks ette registreerida siit


Kommentaare ei ole: