esmaspäev, 21. juuni 2010

Valmis uus veebileht

Täna tahan tutvustada ka uut veebilehte, mis sai just lõpetatud. Värske värvi lõhn on veel juures :)



Uus veebleht pakub tööriistade hooldust ja remonti.

Kui kruvid logisevad, siis teate kust saab tööriistade hooldust ja asjad parandatud. Töö kiire ja korralik!

See tellimustöö oli minu jaoks keeruline otsingumeetoritele optimeerimine, kuna tööriistade turul pole ühist arusaama remonditeenuse kategooriatest.

Turundus on nagu põllu külvamine, kus seemnete maha panemise meetod vajab märksõna. Aga mida teha siis, kui üks grupp arvab, et vilja pannakse maha, teine suur grupp nimetab seda tegevust puistamiseks, kolmas grupp külvamiseks. Võta sa kinni, mis õige on. Turunduses on tähtis, kuidas vilja külvata nii, et seda märgatakse. Internetiturunduse eesmärk on näidata tegevust võimalikult laiale ringile ja siis otsad kokku ühendada.

Nii olid näiteks muruniidukid kellegi arvates masinad, teise arvates seadmed. Kuidas see dilemma lahendatud sai, sellega saate tutvuda juba otse teenusepakkuja kodulehel. Märksõnu oli üle kümne, näiteks fraasid: tööriistade hooldus, tööriistade remont, seadmete hooldus, seadmete remont, masinate hooldus ja masinate remont jt. Saab näha, kuidas uus veebileht Google poolt heaks kiidetakse ja kui kiiresti see jõuab Google otsingutulemuses Top 10-sse. Eeldused on selleks loodud.

Vaata lähemalt loodud veebilehte: Tööriistade hooldus ja remont.

Kommentaare ei ole: