neljapäev, 14. oktoober 2010

Vajatakse Teie abi!

"Vajatakse Teie abi!" on uue kodulehe keskne mõte, mis sai just valmis!



Eesti Suurperede Abistamise Selts tellis uue kodulehe, mille üks prioriteet oli luua mugav funktsioonaalsus suurperede toetamiseks. ESAS eesmärgiks on annetuste kogumine toetajatelt ja selle jagamine suurperedele juba aastast 1996. See teeb ühtekokku 14 aastat!

ESAS uus koduleht kutsub suurperesid toetama alates avalehest ja annetus algab sisulehel Suurpere toetus, kus on mugavalt ühendatud toetamine ja internetipank. Annetaja saab valida 4 internetipanga vahel ja panka sisse logida ülekande tegemiseks.

Ka on võimalik uuel kodulehel avaldada ära anda kuulutusi. Et asju ära anda just suurperedele.

Lisaks on võimalik saata soovitus mõne suurpere toetamiseks sisulehel Soovita abivajajat, kus tuleb selleks täita vastav ankeet, kui te muidugi teate mõnda suurpere kes vajab abi. Alati ei pea toetamiseks raha olema. "Soovitamine on heategu," ütleb koduleht välja põhimõtte ja seda see kindlasti ka on. Soovi korral saab soovitaja jääda anonüümseks.

Uus koduleht plaanib avaldada suurpere abipalved. Suurpere saab suvalisest internetiga ühendatud arvutist saata teate Palun abi!

Eestis on üle 170 suurpere, kus on enam kui 6 last. Suurimas peres on 13 last. Nende toetamine on vajalik ja parim, mida me kristlasena saame teha.

Uuri uut kodulehte lähemalt: Eesti Suurperede Abistamise Selts

Kodulehe tegemine

Kommentaare ei ole: