kolmapäev, 8. detsember 2010

Evolutsioon kui ajupesu

Evolutsioon kui ajupesu algab lasteaiast, kus lapsevanemate teadmata lapsele õpetatakse väljamõeldisi teaduse pähe, teaduse asemel valetatakse evolutsioonist.

Evolutsiooni õpetuse varjus surub riik peale maailmavaadet, kus evolutsiooni sildi all toimub ateistlik propaganda, mis jätkub sujuvalt põhikoolis. Pole ime, et laps saab teadusest ebaadekvaatse pildi, mis pärsib ta arengut kogu elu.


Evolutsioon on täiskasvanute väljamõeldis, millel pole mitte mingit teaduslikku alust. Need on täiskasvanute valed laste õpikutes.

Iga päev võime lugeda, kuidas tõendite pähe avaldatakse uudiseid „avastustest“. Praktiliselt jõuab see läbi ajakirjanduse iga nooreni. Noor on vastuvõtlik ja usaldab meediat.

Sel nädala uudis elu24 foorumis oli "Lõuna-Koreast leiti Triceratopsi esivanem" kus esitatakse valeandmeid tõe pähe.

„Tegemist on haruldase leiuga. Sellest piirkonnast tavaliselt hiidsisalike jäänuseid ei leia. Sealt on varem avastatud vaid nende loomade jälgi ja munade jäänuseid. See isend on tähtis veel selle poolest, et ta täidab 20 miljoni aastase tühimiku Aasia aladel elanud hiidsisalike ja nende esmase ilmumise Põhja-Ameerikas vahel,“ selgitas Ryan.

Huvitav, millisel teaduslikul tõendil selline väide põhineb? Küllap oli kellegil kiiresti vaja täita ebamugavad lüngad. Fosiilid võivad ju iseenesest olla audentsed, aga selle tõttu veel pole alust järeldusteks, et see täidab 20 miljoni aastase tühimiku. Aga fosiil ei lähe arvesse tõendina evolutsioonis. Üksi fosiil ei tõesta evolutsiooni. Liigivälist isendit ei ole võimalik toota.

Evolutsionistid väidavad, et neil on tõendid struktuurist ja see on molekulaarbioloogia. Evolutsiooni protsess on looduslik valik. Kuid neil puuduvad teaduslikud tõendid, pole midagi uut, mis ei ole üldiselt teada aastaid tagasi.

"Kui need tõendid eksisteerivad, palun näidake neid?" tuleks koolis küsida evolutsiooni õpetajalt.

Lastele valetamine on küüniline ja kuritegu! Kuid seda tehakse igal pool, alates lasteaedadest a-la "Dinosaurused surid välja miljoneid aastaid tagasi", "ja vaadake lapsed, inimene arenes ahvist."

Põhimõtteliselt kõik, mida evolutsionistid kasutavad, et õpetada lastele seda kui teadust, on vale. Evolutsioon kui vale on tõestatud ja ümber lükatud.

Evolutsioon tugineb kahel valel oletusel või eeldusel:

  • mutatsioonid toovad midagi uut esile. Kuid seda pole kunagi juhtunud!
  • et looduslik valik jätab need elama ja võtab üle populatsiooni. Seda ei saa juhtuda.

Kas need oletused on reaalsed?

Oletame kui üks isend või loom areneb mõnevõrra paremini kui teised siis, mis juhtub teistega, et selline protsess toimiks? Need teised peavad välja surema, vastasel juhul need geenid tulevad tagasi sama populatsiooni.

Evolutsioon on tegelikult religioon surmast, surma õpetamisest. Mitte elust. Küsimus on väga lihtne! Kas inimene tõi surma maailma nagu piibel väidab või surm tõi inimese nagu evolutsioon väidab? Need on vastandlikud ja üks neist eksib. Huvitav kumb?

Mutatsioonid on algsed variatsioonide ja populatsioonide allikad.

Mida näitab suur hulk erinevaid õunapuu liike või sorte? Kõik õunapuud on mutatsioonid algsest õunapuust. Uued õunapuu sordid pole evolutsioon. See on variatsioon õunapuid. Seni, kuni õunapuust ei teki targemat ja ilusamat olendit, mis sisaldab uut geneetilist infot. Seetõttu evolutsioon on tegelikult variatsiooonide usk, mitte teadus! Teadusega pole midagi pistmist.

Mutandid ei tooda vähimatki evolutsiooni ja igaüks, kes õpib 8. klaasis bioloogiat, teab seda.

Siiami kaksik, kahe peaga inimene on mutatsioon. See ei tööta.

Mis on mutatsioon? Sellele on lisatud uut informatsiooni. Antud juhul pea lisamine ei ole uus info, vaid olemasoleva info segunemine. Kas inimesel polnud juba üks pea olemas?! Mutatsioon lihtsalt tegi ühe lisaks, valesse kohta, ei midagi muud.

Mutatsioon võib olla ka info kadumine. Siiami kaksikul on nelja käe asemel kaks kätt. Siiami kaksik on mutant. Mutatsioon on olemasoleva info segamine, MITTE UUS INFO.

Kui segada sõnad "Kristlik Mõttevõra", saame näiteks "krist", "lik", "mõtte" ja "võra" ja teisi variante. Kui nende silpidega mängida, siis saame kasvõi "Võralik Mõttekrist" või ka teisi kombinatsioone kuid mitte kunagi "Eesti Päevaleht" või "Postimees". Sest need tähed koodis puuduvad. Olemasoleva "geenikoodi" segamine ei anna uut infot. "Võralik Mõttekrist" jääb haruldaseks mutatsiooniks nagu enamus mutatsioone ning on kahjulik.

Lapsed peaksid õpetajalt küsima: "Vabandust õpetaja, miks evolutsionistid ei too näiteid kasulikest või kasu toovatest mutatsioonist? Miks nad räägivad head, aga toovad kahjulikke näiteid?"

Kasulikud mutatsioonid on vaid kujutlusvõime, mitte teadus. Reaalselt ei eksisteeri kasulikke mutatsioone. Asi pole isegi mõnes kasulikus mutatsioonis, vaid sadades tuhandetes, mille alusel saaksime ehk alustada evolutsiooniteooria praktilise külje üles loomist. Teadus põhineb teoorial ja praktikal, kuid ilma edukate katseteta, mis peavad välja kannatama korduva edu, jääbki evolutsioon väljamõeldiseks. Reaalsuses neid kasulikke - tuhandeid hädavajalikke mutatsioone ei eksisteeri. Keegi ei saa neid ette näidata, mille alusel evolutsioon vett peaks ja seda saaks nimetada teaduseks. Nii et küsige koolides kasutoovate mutatsioonide näiteid.

Evolutsiooniteoreetikud ütlevad, et evolutsioon ja looduslik valik käivad koos.

Looduslik valik põhjustab evolutsiooni. Kas ikka põhjustab? Sest looduslik valik valib. Evolutsiooniks on vaja loomist. Looduslik valik aga ei loo midagi.

Kui sa tahad luua 4 meetri suurust Koljatit ja tapad kõik inimesed kes on alla selle nagu evolutsioon eeldab, siis palju läheb aega uue rassi saamiseks? Seda ei juhtu kunagi.

Evolutsioon on ühiskonna haigus, kuidas surutakse lastele peale ateistliku maailmavaadet. See on uskmatute „teadlaste“ poolt välja mõeldud organiseeritud kuritegevus – evolutsioon kui ajupesu. Peaasi, et te välistaksite loomise võimaluse ega mõtle oma peaga. See on üks põhjus, miks Eestis usuõpetus ei ole oodatud koolidesse, sest siis te võite äkki ühel päeval küsida: kuidas see maailm ikkagi loodud on? Kes on loonud maa ja taeva ning kõik elavad hinged? Ja varem või hiljem jõuate välja maailma Loojani.

Piibel ütleb, et Jumal on kõige looja (1Ms 1:1; Ps 8:4). See tähendab, et isikuline Vaim on universumi eksisteerimise põhjus. Jumal tahtel on iga asi saanud oma olemuse ja kuju. Inimene loob olemasolevast materjalist või nende kombinatsioonidest. Jumala looming on aga absoluutne. Ta loob aine ja annab sellele kuju.

Kristlasena võime tunnistada, et meile tuntud universumi osa järgi polegi inimese piiratud mõistus suuteline aru saama terve universumi Looja olemusest. Meil jääb üle seda kasutada ja Jumala loomingust rõõmu tunda.




Kommentaare ei ole: