pühapäev, 12. detsember 2010

Maailma rahvaarvu kasv

8. klassi õpikus lk 122 on peatükk 4.4 "Maailma rahvaarvu kasv" kus väidetakse, et maailma rahvaarvu kasvule seavad oma piiri loodusvarad - inimeste võimalus hankida toitu ja joogikõlblikku vett ning hingata puhast õhku," mis on väär.



Kristlik Mõttevõra avaldas artikli "Kuidas mahub Tallinna 2 miljardit kristlast. Kokkuvõtteks näitas lihtne arvutus seda "Kui kõik 2 miljardit kristlast tahaksid ühtäkki Eestis elada, siis Eesti maapinna võrdse jagamise korral saab iga kristlane üsna suure toa, mille pindala on 22,61 ruutmeetrit, kuna Eesti pindala on 45 227 ruutkilomeetrit." Kui aga maal elab 6 miljardit inimest, siis nad kõik saaksid elada baltikumis kui nad tahavad.

Maa ei ole ülerahvastatud ega tegelikult hakanud kiiresti kasvama kuigi selles õpikus järgmise lõigu valeväide kõlab nii: "Kiiresti hakkas rahvastik kasvama veidi rohkem kui 200 aastat tagasi koos tööstuse kiire arenguga," justkui nagu inimesi oleks tehases toodetud?! Mida siin öelda taheti!?

"Maailma rahvaarv püsis 5 miljoni lähedal" on puhas väljamõeldis. Vale! Kuhu kadus rahvastikust ühtäkki 4,7 miljonit? 4 750 000 000?! Muidugi võib mõnekümne tuhande aasta jooksul paljugi juhtuda, aga siis peaksid olema sellest jäljed!

Järgmised valeväited: "Paranes artsiabi ja kasvas inimeste heaolu (Toim: Mis mõttes!?). Alguse sai see Lääne-Euroopas (Toim: nagu muinasjutus), kuid õige pea hakkas rahvaarv tõusma ka teistes arenevates riikides," on sulaselge valetamine. Lääne-Euroopa oli riik või?! Kus elavad suurrahvused, kelle arvelt toimus tõus? Kas mitte Hiinas, Indias jt.

Siiski üks lause selles lõigus pole väljamõeldis vaid on teaduslik fakt: "1804. aastal ületas maailma rahvaarv esimest korda miljardi piiri." Aga "Maailma rahvastiku plahvatuslik kasv sai alguse XX sajandil." näitab seda, et teksti autoril on matemaatikast kas puudulikud teadmised või on see faktor ära unustatud?

Õpikus selle jutu kõrval toodud mustvalge pilt justkui peaks faktiväidet kinnitama. Kuid skeem on võltsing. Sest 12 000 aasta andmete alusel näeb graafik välja hoopis teistsugune. Proovige joonistada seda matemaatika tunnis ja te saate tegeliku pildi milline see graafikul välja näeb. Tabelis vasakul, horisontaalteljel märgitud "10 000 eKr" - 10 000 aastat kuivab kokku poole võrra? Midagi ei klapi! Kes valetab teile, kas õpik või matemaatika? Kuid vastupidiselt inimestele arvud ei valeta, matemaatika on objektiivne teadus.

Kuidas toimus maailma rahvaarvu kasv?
  • 1999. aastal kuulutati ajakirjanduses, et maailma rahvastik küündis 6 miljardini. 1985. aastal oli rahvastik 5 miljardit.
  • 1800. aastal 1 miljard inimest (pildil). Kõik nõustuvad? Kõik nõustuvad ka väitega, et rahvaarv kasvab kiiresti.

2000 aastat tagasi oli rahvaarv 250 miljonit. (Pildil märgitud 1 miljard aastal 1810) Selline on umbes Venemaa rahvaarv praegu. 2000 aastat tagasi 250 000 000 ja nüüd 6 000 000 000. Kui nüüd arvud asetada valemisse ja graafikusse, siis selle statistika alusel algas rahvarvu kasv umbes 5000 aastat tagasi. "Vabandust, aga maa vanus pidi olema ju miljardeid aastaid või see pole ikka nii?!" Lihtne matemaatika näitab, et kuskil on viga.

Kui te usute, et rahvarv kasvab kiiresti, siis te peate nõustuma teiste arvudega, vastasel korral on teil suur probleem. Maa ei saa olla miljardeid aastaid vana. Maa ei saa olla isegi mitte 3 miljonit aastat vana. Miks? Aga et kirjutada 8. klaasi õpikus et kümneid tuhandeid aastaid, maailma rahvaarv püsis 5 miljoni lähedal, on absurdne. Seda õpetatakse meie koolides, meie lastele nagu ka evolutsiooni.

Kui suur oleks maailma rahvaarv 3 miljoni aastaga?

Iga ruutsentimeetri kohta elaks planeedil maa 33 000 inimest! 1 cm2 kohta 33 000 inimest!!! Siin oleks üsna kitsas või mis? Proovige arvutada seda matemaatika tunnis ja veenduge selles.

Aga asi pole mitte selles, kes valetab, aga mida ja miks? (Toim: Kas Haridusministeerium tohib lastele valetada?!) Kui loodusõpetuse tunnis õpetatakse, et maa on miljardeid aastaid vana, siis küsige loodusõpetus õpetajalt: kus ta võtab need arvud? "Me arvutasime matemaatika tunnis ja saime hoopis teise tulemuse. Kas te tahate seda teada?"

Öelge, et te arvutasite välja maa rahvaarvu, kui maa vanus oleks 3 miljonit, siis oleks siin üsna kitsas. Ta muidugi ütleb teile, et siin olid sõjad, nälg (Toim: nälg on täna mõnes liiga tihedalt asustatud piirkonnas, kuid mitte siis, tuhandeid aastaid tagasi.) ja haigused, kuid kui te võtate arvesse, et siin oleks olnud 2 korda rohkem sõdu ja ka haigusi, ka sel juhul suhted oluliselt ei muutu. Maa vanus ei saa olla miljardeid aastaid, isegi mitte 1 miljon, rääkimata 3 miljonist, sest sel juhul oleks planeet tõesti ülerahvastaud.

Kui need arvud asetada graafikusse algas rahvaarvu kasv tegelikult 4400 aastat tagasi, mil 8 inimest tuli Noa laevalt maha, pärast veeuputust. Sest lihtne matemaatika näitab, et inimene ei ole siin elanud kauem kui mõned tuhanded aastad. Populatsioon kinnitab, et Maa vanus ei ole miljardeid aastaid. Vähemalt inimesi ei ole olnud siis. Sel juhul oleks maa tõepoolest ülerahvastatud. Kuid maa pole ülerahvastatud, kindlasti mitte täna. Pildil (Population Chart) märgitud punane ring tähistab meie kalendri algust, ehk 2010 aastat tagasi. Enne seda toimus veeuputus, millest pääses 8 inimest, millest algas maailma rahvaarvu kasv.

Tegelikult teadlased on nõustunud, et planeedil maa on olnud niinimetatud pudelikael inimeste minevikust. Lähtudes DNA uuringutest on kasutusel pudelikaela teooria, et peaaegu kõik surid ja jäid järele vaid mõned inimesed ning me pärineme nendest mõningatest. Pärimegi ju paarist inimesest, tegelikult oli neid 8. Me teame isegi nende nimesid: Noa, Seam, Haam ... Inimesed on Noa sugulased (Toim: nimed piiblist).

Toodud õpikus lk 123 püstitatakse küsimus: "Milliseid probleeme toob kaasa kiire rahvaarvu kasv?" millele ei vastata nii nagu asi tegelikult on.

Õpikus kirjutatakse: "Teadlased ennustavad, et juba 2013. aastal ületab maailma rahvaarv 7 miljardi piiri". Ütleks nii, et selleks pole vaja olla ennustaja või teadlane, et öelda, rahvaarv kasvab 1 miljardi võrra. Kuna see on lihtne matemaatika. Mis siin ennustada?! Inimesed paljunevad. Väidetakse "See toob kaasa palju probleeme, sest inimeste arv kasvab kiiresti (Toim: see on loomulik kasv), kus juba praegu on suur puudus toidust, veest ja isegi rõivastest." Kuid need ei ole tegelikud põhjused, miks seda õpikutes väidetakse. Mitte ainult õpikutes, ka poliitikud.

Kes on huvitatud maailma rahvaarvu kasvu vähendamisest?

Maailmas on mõjuvõimsad huvigrupid (nt vt vaata nimekiri), kes ei ole huvitatud maailma rahvaarvu kasvamisest, vaid kahjuks küll, populatsiooni vähendamisest. Selline propaganda ja muuhulgas selle ideoloogia levitamine toimub varjatud kujul ka koolihariduse kaudu. Selle juures on mitmed majanduslik-poliitilised põhjused, mitte ainult huvigruppide kasu. Kuid maailmas elab inimesi, kes tahavad rahvaarvu kasvule vastupidist. Hävitada.

"In order to population we must eliminate 350 000 people per day" Jacques-Yves Cousteau. Ehk siis me peaksime "kõrvaldama" 350 000 inimest päevas! Hästi paned, Jacques!

Ted Turner (CNN asutaja) ütles, et me peaksime vähendama inimeste arvu 95 %-i võrra. "A total population of 250-300 miljon people a 95 % decline from present levels, would be ideal". (Toim: tagasi 2000 aastat, Jeesuse aega!). Hea küll - Ted, sind esimesena! Sina oled esimene! (Toim: Ted Turner pildil)

Populatsiooni kontrolli all hoidmine. Osa inimesi tahavad vähendada maailma rahavaarvu 500 miljonini nii pea kui võimalik! Kuna nad arvavad, et maa on üle kurnatud. The Population Reduction Agenda For Dummies


Maailm on suur ja mahub palju enam


Mul on olnud võimalus lennata Moskvast Vladivostoki ja tagasi (Jaapani mere äärde) kahel korral ja pean tunnistama selle maa tohututest avarustest, kuid maad ei ole ainult Venamaal palju. Maailm on nii suur, et kui 6 miljardit saaksid elada baltikumis, siis mahub kogu maailmas elama ka 10 korda enam - 60 miljardit inimest.

Vaata lisaks kodulehte: maailma populatsioon.

Kommentaare ei ole: