pühapäev, 3. aprill 2011

Deemon

Deemon ei ole vaimne olend muinasjutust, mütoloogiast või folkloorist, vaid reaalne olend, kes võib rünnata inimest igal ajal.



Kurjad vaimud võivad inimest rünnata igal ajal, emotsionaalselt, psühholoogiliselt, aga ka füüsiliselt. Siinkohal reaalne näide sellest, kuidas deemon ründab ja füüsiliselt siseneb inimese ihusse, mille tagajärjel toimub vaimuga seestumine. Seestumine tähendab seda, et kuri vaim on inimese isiksuse üle võtnud, kellega peab edasi tegelema eksortsist, et teda kurjast vaimust vabastada.

Jeesus ajas välja kõik deemonid ja inimesed said terveks.




Paljud deemonid avaldavad tugevat vastupanu, siis nende vastu saab palve ja paastuga. Seestumine ei ole nakkav, ega ei teki iseenesest, vaid inimene peab ise deemonile nö ukse avama, näiteks tegeleb maagia, nõidumise või okultismiga jms. Kurjade vaimude vastu aitab palve- ja usuelu. Jumalast sünnitatu hoiab ennast ja kuri ei puuduta teda.



Iga 1,78 sekundi järel satub põrgusse üks inimene, minuti jooksul 107 hinge!




Lisaks lugemist:

Vatikani eksortsist: pedofiil pole saatana valduses

The Rite: The Making of a Modern Exorcist

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Huh, kus on nupp, kuhu saab märkida "Jube"? Aga igati kasulik teada ka selliseid asju. Aitäh!

Anonüümne ütles ...

Margus, vaimne maailm on reaalsus ja ka deemonid jms. ei kahtlegi selles. Aga need 2 esimest nende videote algupära ja tõesuses ma kahtlen. Olen veebis hunnikus kohanud klippe ja pilte, mis hiljem ripuvad mingis müüdimurjate nimistus. Küll on aga viimane klipp vägagi reaalne. Kas oled näinud seda dok filma osa, kus Ross Gemph Lõuna-Ameerika vanglates käis. Ma olen seda osa näinud, kus nad puutusid kokku pastoriga, kes seal teenis - pimeduse kantsis. See on vägagi reaalne video.

vend Antti

Margus Veisveer ütles ...

Mul ei ole õnnestunud seda kahjuks näha. Aga kui Sul on link, siis postita siia ja kõik saavad seda videolõiku näha. Tänan!