reede, 8. aprill 2011

Itaalia viitab piibli sündmuste arenemisele

Eestist vaadatuna tunduvad Lähis-Ida sündmused kauged ja nii mõnigi on küsinud, kuidas see ikka meisse puutub?

Israelist ja Itaaliast paisavad need arengud teisiti - seda olukorda tunnetab vägagi hästi kohalik rahvas. Iisraeli linnad on viimastel aegadel jälle rünnaku all olnud. Beersheva, Negevi linnad on saanud raketitabamused. Õnneks inimohvreid polnud. Ka teised linnad Gaza lahistel on jälle tule all. Aga täna tuleks hoida pilk eriti sündmustel Itaalias, mida moslemid peavad kristluse keskuseks.

Euroopa on endale augu kaevanud inimõiguste ja tolerantsi näol? Immigrandid voolavad sisse ja riigid on võimetud end kaitsma. 1,5 miljonit ootab põhiliselt Itaaliasse pääsemist. Muud Euroopa maad lubavad vaid rahaliselt aidata. Itaalias on näiteks tavaline, et politsei jaoskonnas on rist seinal ja muudes tööruumides ja asutustes. Kristlik usuopetust survestatakse Euroopa koolides. Ristid kõrvaldatakse, kuna see solvab islami usulisi. Eurooplased peavad tegema järelandmisi moslemitele, et praktiseerida usku oma kodus, omal maal, et elada oma kommete järgi. Ja sellega lepivad eurooplased vabatahtlikult. Kui mõni kristlane või lihtsalt mitte islamiusuline tahab Islami korraga kehtestatud maale minna, neile ei anta lubagi! Lõuna-Itaalias on suureks probleemiks kujunenud laste kooliõpe, sest tihti on klassides 70-% immigrante, kes ei saa aru itaalia keelest ja ka muidu ning õppeprogrammidega ei saada edasi minna. Lisaks sellele veel integreerumise probleemid. Itaalia tööandjaid soosivad immigrante. Itaalia mees (40a) kurtis, et otsib aktiivselt tööd, kuid igas tööbüroos öeldakse: "Probleem on, et oled itaalane (!) ja liiga vana! Tööandja ei taha maksta 10-15 € per h, vaid 5 € per h! Tema asemel võetakse tööle immigrant.

Tähelepanekuid Itaaliast viitab piibli sündmuste arenemisele

Fox News edastas teate islamistide kavatsustest vallutada kõige pealt Euroopa ja alustada Itaaliast. Ka teiste maade äärmuslased tahavad alustada just Vatikanist, kuna see on ametlik kristluse keskus ning panna sinna lõhkeseadeldised selle kõrvaldamiseks. Milanos leiti mitu lõhkekeha.



Mõned aastad tagasi tegi Itaalia Liibüaga lepingu arendada sealset infrastruktuuri, et Itaalia annab rahasid Liibanonile.

Praktikas tähendab see teede ehitamist ja konkreetselt, suurt magistraali Liibanonist Egiptusse.
Kui me vaatame aga geograafilist kaarti, siis näeme ja teame, et see viib üle Siinai mägede Iisraelisse välja. Piibel kirjutab, et ühel päeval kogunevad riigid eri suundadest Iisreali vastu, üheks maaks arvatakse just Liibüa olema. See tee saab olema sõjatee.

Kommentaare ei ole: