neljapäev, 7. aprill 2011

Kristlik Mõttevõra statistika ülevaade

Kristlik Mõttevõra sai alguse veebruaris 2010, mil algselt tuli välja nimetuse all Mõttevõra, kuid üsna pea sai lisaks ka "perekonnanime" ja sestap tuntakse ajaveebi nimega Kristlik Mõttevõra.

Statistika on üks hea viis teha kokkuvõtteid, et seada uus siht, et asjaga edasi liikuda õiges suunas. Viimane kord said lugejad tutvuda külastatavuse andmetega novembris 2010, kui ilmus postitus: Kristliku blogi mõju internetis

Tänaseks päevaks on Kristlik Mõttevõra tegutsenud aasta ja kolm kuud ning meil kõigil on põhjust selle üle rõõmu tunda! Palvetage, et Jumal juhiks edasi Kristlik Mõttevõra toimetamisi.

Täna sai alguse ka meie Facebooki koduleht, millega kõigil huvilistel on võimalik liituda ja kutsuda osalema ka oma sõpru! Seal võiks olla rohkem kaastöölisi. Kes võiksid hoolt kanda põnevate sündmuste, galeriide ja postituste eest. Koostöö on väga teretulnud. Kui sa tunned südames, et sina võiksid olla üks nendest, kes tahaks saada Facebooki konto admisnistraatori rolli, siis anna endast märku :)

Siinkohal ülevaade ajaveebi köögipoolelt, Kristlik Mõttevõra statistika

(kliki pildil ja vaata suurelt)


Top 10 riiki




Populaarsemad teemad "läbi aegade".




Kodulehe külastused.




Google otsing tõi külastusi 1556 märksõna abil ja see kasvab kiires tempos.

Kommentaare ei ole: