esmaspäev, 30. mai 2011

Ärge jagage Jumala vara!

6 õnnetust seitsmest tabas USAd 24 tunni jooksul pärast seda, kui USA kõrged ametnikud, riigiesindajad kõnelesid Iisraeli jagamisest. Huvitav on see, et iga õnnetus järgnes otsekohe 24 tunni jooksul. Mida sellest peaks järeldama?

Meile on õpetatud koolides, et loodusjõud on füüsika, kuid piibel kirjutab, et loodusjõude kontrollib Jumal, kes on loonud selle maa ja teised planeedid. Jeesus vaigistas loodusjõud, muudatused olid silmaga nähtavad, kuidas ta vaigistas tormi, kõndis veepeal ja koos temaga Peetrus või kuidas puu ära kuivas Jeesuse sõna peale. Miks see kõikvõimas "füüsika" siis sellele vastu ei hakkanud?! Sest tegelikult Jumal kontrollib kõike. Jumal valitseb looduse üle, mitte füüsika Jumala üle. Kuid Jumal kasutab loodust inimeste vastu, enesekehtestamiseks, kuigi rumalad inimesed ei saa isegi sellest aru, et teha järeldusi.

Huvitav, milline oleks maailm siis, kui Iisraeli rahval poleks vaenlasi. See on Jumalariik! Kahjuks rahvad ikka ja jälle proovivad kätt Iisraeli peal, aga saavad vastu näppe. Piiblis on selgelt kirjutatud, et ma õnnistan neid, kes sind (Iisraeli) õnnistavad.

Hoiatus Sakarja raamatust 2:8 ja 12:8-10 kirjutab, et ta hävitab kõik paganad, kes tulevad Iisraelile kallale, sel päeval kaitseb Issand ise Jeruusalemma. Jeruusalemm on Issanda linn ja tema aed.

Impeeriumid, mis on tõusnud ja tulnud Iisraeli vastu, need on kadunud ajaloo prügikasti, aga Iisrael on jäänud, kas pole see nii? Jumal on karistanud rahvaid, kes on võtnud nõuks Iisraeli rünnata ja täna karistab rahvaid, kes soovivad Iisraeli jagamist.

Te võite seda uskuda või mitte, aga faktid jäävad faktideks. Praegune USA administratsioon ja ka ÜRO soovib Iisraeli jagada vaid majanduslikel kaalutlustel, mitte rahu ei ole eesmärk, vaid araabiariikide naftavarud, millest nii Euroopa kui ka USA majandus sõltub. Kellele peaks korda minema mingi väike riigike. Iisrali rahu ei huvita kedagi! Rahu Lähis-Idas on vaid ilus loosung, mille varjus suurvõimud ajavad taga majanduslikku kasu, et saada araablastega paremad suhted ja selle läbi ligipääs naftale.

Vaadake, mis juhtus Iraagis. Polnud seal mingit tuumarelva, aga vaja oli mida? Vaadake mis juhtub Liibüas. Seal on suured naftavarud, mida on vaja kasutada. See on põhjus, miks seda riiki pommitatakse, et valitsus kukutada, saada asemele soodsam valitsus. Inimõigused on kena loosung küll, aga ainult meedias ja propagandaks. Tegelik põhjus on majanduslik kasu. Kui Lähis-Ida piirkond ei omaks naftat, poleks supervõimudel selle vastu mitte vähimatki huvi. See oleks vaid kena paik turistidele. Kuid mitte see, kes kontrollib turismindust ei kontrolli maailma, vaid see kes kontrollib naftaturgu, kontrollib majandust ja valitseb maailma.

Kui me hakkame piiblit uurima, siis leiame, et Lähis-Ida oli ka varem atraktiivne piirkond just kaubateede ristumise seisukohast ja seega strateegiliselt tähis koht. Sealt liikusid läbi kaubakaravanid aastatuhandeid. Kes kontrollis kaubandust palestiina aladel, see kontrollis maailma. See pole mingi uudis. Kuid mida Jumal soovib selle kõige juures? Arvestage temaga ja tema rahvaga! Kui te arvestate kõige selle juures Jumala soovidega, saate õnnistatud, kui te töötate Jumala vastu, siis te hävite. Valik on teie! See kehtib ka Eesti riigi kohta, olgu hoiatuseks ja mitte tagant järgi tarkuseks meie valitsejatele, hukatuseks! Kuni Eesti valitsus ei võta sõna Iisraeli jagamiseks, ei taba meid hävitav loodusjõud või õnnetus. Kui eestlased õnnistavad Iisraeli, õnnistab Jumal Eestit! Jumal hoia eestimaad!

Lisaks lugemist: Maybe doomsday is near


4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

USAd tabas järjekordne võimas tornaado http://www.postimees.ee/?id=457530

Margus Veisveer ütles ...

Hispaania tunnustas esimese Euroopa riigina Palestiina nõuet jagada Iisraeli riik 67. aasta piirideni ja võtta Palestiina ÜRO liikmeks.
Juba järgmine päev tuli avalikkuse ette nn kurgi skandaal, mille tagajärjel paljud riigid loobusid Hispaania põllumajanduse tarnetest. Ka Eesti kaubanduses Hispaania kurk seisab lettidel, aga inimesed ei osta neid. Valivad Luunja kurki. Hankijad on loobunud Hispaania kurkide sisseostmisest. Praeguseks on Hispaania majandus saanud selle tõttu tugeva löögi ja maine kahjustatud. Sellele järgnes maavärin Hispaanias, kohas, kus seda varem pole esinenud. Mis juhtub järgmiseks?

Margus Veisveer ütles ...

Soome tervise- ja heaoluameti (THL) kinnitusel registreeriti Soomes esimene EHEC-kolibakteri juhtum. Kõnealuse bakteri tüvi sarnaneb Saksamaal laiaulatusliku epideemia põhjustanu omaga, vahendas Iltalehti. http://www.postimees.ee/?id=459106

Kahtlane kurgilast oli eelmisel pühapäeval teel Soome, kuid hulgimüügiga tegelev Vihannespalvelu jõudis tellimuse õigel ajal tühistada. http://www.postimees.ee/?id=458768

Hispaania kurkide asemel ostsid restoranid hoopis kodumaist toodangut!

Margus Veisveer ütles ...

Lorca maavarin oli 15 mai 2011, kaks paeva parast Hispaania esinduse kohtumist palestiina esindajatega! http://www.newstimeworld.com/archives/505