esmaspäev, 9. jaanuar 2012

Mees ärkas surnuist üles

Siinkohal videoklipp sündmusest, kus mees sai südameataki, suri, kuna arstidel ei õnnestunud teda ellu tagasi tuua. Ta tunnistati surnuks ja kirjutati välja surmatunnistus nagu tehakse seda surma korral. Kuid mõne aja pärast peaarst sai südamesse mõtte, et ta peab palvetama selle surnud mehe pärast.

Video kirjeldab arsti sisemisi läbielamisi ja võitlust mõistuse ja usu vahel, kuna arst ei tahtnud kuulata oma sisemist häält ning lähtus nö tervest mõistusest. Kuid ühel hetkel võttis arst kokku kogu julguse ja läks surnud mehe eest palvetama. Selle tulemuseks mees ärkas surnuist ellu. Vaata klippi, kuidas mees ärkas surnuist üles.




Arst tunnistab, et surnust üles äratamiseks ei ole vaja suurt usku, vaid piisab vähimast usust ja palvest.

Sama kirjeldab ka piibel olukorras, kui jüngrid ei suutnud inimest terveks teha, nad arvasid, et neil läheb vaja suurt usku, aga Jeesus ütles neile, oleks usku vaid sinepiivakese võrra (see on üks vaikseimaid seemneid, millest kasvab väga sügava juurega taim).

"Teie nõdra usu pärast. Sest tõesti, ma ütlen teile, kui teil oleks usku sinepiivakese võrra ja te ütleksite sellele mäele: "Siirdu siit sinna!", siis ta siirduks, ja miski ei oleks teile võimatu." (Mt 17:20; Lk 17:6)

Kommentaare ei ole: