pühapäev, 5. veebruar 2012

Kas maa oli sulamass või ei olnud?

1Ms 1:2 ütleb meile, et "...Jumala vaim hõljus vete kohal."

Kas maa oli kunagi kuum sulamass?

Koolid õpetavad, et mil Maa tekkis, siis Maa pind oli Kuule sarnane. Olid suured kraatrid ja suured vulkaanilised bassalti lagendikud. Kuid Maa pind oli kuum ja sellel olid suured pulbitsevad laavajärved. Seda õpetavad õpikud meie lastele koolis. Kas see vastab tõele?

Piibel kirjeldab, et kui Jumal lõi maailma, siis see oli vee all. See ei olnud kuum sulamass. Kas piibel eksib?



Küsimus on selles, kas Maa oli kuum või ei olnud kuum? Vaadakem teaduslikke tõendeid.

Dr. Robert Gentry on teinud uurimuse radioaktiivsete poloonimi halode kohta. Ta tegi hämmastavaid avastusi polooniumi halodest. Ta avastas üle kogu maailma, et graniidis on pisikesed rõngad. Ilma hea miksoskoobita neid näha ei ole. Neid rõngaid võiks võrrelda käsigranaadi plahvatusega moosis. Kõik killud lendaksid laiali ja oleksid moosis kinni. Kui sul on suur tükk moosi, siis see moodustuks halo/kiirtepärja. Kui plutoonium laguneb, see saab välja osakesi ja need liiguvad kindla kauguseni. See lõpetab sarnaselt käsigranaadile. Tekib ring väikestest osakestest. Kui see juhtub kuumas sulakivimis, see laguneb ja moodustub väikse halo ja see kaob ära, nagu ilutulestik. Kui lastakse ilutulestikku, tekib ilus ring taevas. See ei püsi seal ja langeb alla. Polooniumil on lühike poolelu. Kui see tegi polooniumi langemisel väikese halo ja kivim oleks olnud kuum, see see halo kaoks ära. Kui kivim on juba jahtunud, siis jääks rõngas sellest järgi. Neid rõngaid on leida kõikjal üle maailma.

Robert Gentry tegi palju uurimusi sellest ja ütles, et need kivimid ei olnud kunagi kuum sulamass, kuna see on poloonium, see on originaal. See ei ole millegi kõrvalprodukt ning see jättis endast rõngad maha. Kivim ei olnud kunagi kuum.

1. Graniidis on palju poloonium 218, 214 ja 210 halosid. Fakt on, et hoolikad näidiste lugemised ja ekstrapolatsioonid paljastavad, et on triljoneid ja triljoneid halosid graniidis ole kogu maailma.

2. Suurem osa neist poloonium 218, 214 ja 210 radiohalodest ei sisalda endas uraan-238 halosid. Seega, need on polooniumi halod ning ei ole tütartooted uraan-238'st.

3. Peamised poloonium 218 (Po 218) halod on täielikult iseseisvad radioaktiivsetest vanematest. Need on originaalid kõigis kivimites, kus neid on leida. Pole ühtki tõendit, et neid on põhjustanud uraan keskses terakeses või mööduva uraani vood.

4. Need iseseisvad Po-218 halod omavad poolelu ainult 3 minutit (ehk need eritavad kiirgust ainult paar minutit), seega radiohalod pidid olema neis kivimites, kui need kivimid tulid eksisteerima.

5. Kivimid, milles neid leida, pidid olema tahked sel hetkel, kui need said eksisteerima või muidu need halod ei saanud sinna sisse tekkida 3 minutiga. Siiski kõik evolutsiooniteooriad ütlevad, et Maa oli sulamass miljoneid aastaid tagasi.

6. Kuna Po-218 halosid on leida triljonite viisi üle kogu maailma graniitides, kõik see graniit pidi tekkima tahkena vähem kui 3 minutiga, mil see esmalt loodi, et Po-218 halod korralikult tekiksid.

7. Kuna graniit on aluskivim, paksu kihi moodustamine, üleval pool kontinendid ja all basalt ja magma, kogu see kontinentaalne vundament pidi tekkima tahkena vähem kui 3 minutiga. Arvestades seda fakti, siis on vähe põhjust oodata, et all olev magma ning üleval olevad kontinendid pidid tekkima miljonite aastatega, kui graniit nende vahel moodustus vähem kui 3 minutiga. Loe lisaks siit.

Nii pea kui inimsed mõistsid, et see on vastuolus "Suure paugu" teooriaga, ta kaotas oma finantseeringud.

Laadi alla pdf formaadis:
Earth Science Associates, halos.com: Published Report

Earth Science Associates: Video Streaming


Allikas: Earth Science Associates veebileht www.halos.com

Pildil: Dr Robert Gentry ja tema poeg Dr. David Gentry (The Orion Foundation)


Kommentaare ei ole: